Як приготувати дуже смачні соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді домашні рецепт простий.
Інгредієнти
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 70 гр
Часник 2 зуб
Філе курки 1 кг
Ріпчаста цибулю 2 гол.
Картопля 2 шт
Сіль, перець, зіра, коріандр, мускатний горіх все за смаком.
Для панірування білі сухарі.
Рослинна олія для смаження.
Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді покроковий рецепт
1. Сьогодні у нас фірмовий рецепт курячих котлет! Ділюся своїми секретами. Подивіться які пишечки вийшли як кажуть, з пилу з жару давайте подивимося! Як вони приготувалися всередині, обіцяю вам нічого смачніше ви не пробували. Дивіться ще гарячі ніжні, з цієї сторони разверну ВАМ покажу масло всередині. Все як треба пышненькие, просто повітряні принадність. Хочу щоб обов’язково приготували за моїм рецептом, смакота необыкновенная.
2. Дивіться які соковиті з маслом! Можна до речі приготувати і в духовці і на пару Якщо дотримуєтеся дієти! Друзі я хочу щоб ви готували саме за моїм рецептом поїхали! Смачні курячі котлети виходить з домашнього фаршу! З курки я зняла м’ясо. Нарізаю його на шматочки тут у мене і червоне та біле м’ясо курки я так люблю. Викладаю і перемелюю на м’ясорубці на середній решітки. У фарш відразу буду перекручувати цибулю і часник! Дві середніх картоплі натираємо на дрібній терке.
3. Крохмаль робити наші котлети більш ніжними і повітряні. Викладаємо фарш. Розбиваю яйце. Додаю свої улюблені спеції дивіться тут у мене коріандр, мускатний горіх. Я люблю зіру для аромату трохи додам крапельку. У ВАС можуть бути свої улюблені спеції. Сіль за смаком червоний і чорний перець. Тепер вимішую як слід фарш. Щоб вся маса стала однорідною роблю це руками. Фарш обов’язково відбиваємо як би підтягую як тісто, підкидаю надаю йому однорідність. Щоб зайвий повітря вийшов з нього і всі інгредієнти стали єдиними. Взагалі-то це мого Андрія робота!
4. Включаю плиту на середній вогонь. Дивіться, який у нас вийшов фарш, він став більш густий видно що щільний. І в той же час пишний, беру шматочок фаршу. Роблю в ньому невеликий отвір і викладаю шматочок вершкового масла Масло з морозильної камери, збираю котлетку як пиріжок, трохи подлипает. Можна ручки водою або рослинним маслом змастити, обвалюють у панірувальних сухарях. Як зазвичай надаю форму котлет, трошки отбивая.
5. Ось таким способом, щоб краще котлета у нас склеїлося. Викладаю на дошку. Продовжують формувати всі котлети. Котлети роблю завжди великі великі щоб вони вийшли більш соковитими. Сковорідка у мене добре прогріта краще взяти стоїть одне ні тоді беріть звичайну викладаю наші котлетки температуру виставила трохи більше средней.
6. Щоб у нас з вами утворилася скоринка вірніше наших котлет хвилин і 45 вони у мене смажилися перевертаємо красива рум’яна кірочка утворилася накриваю кришкою як завжди знижуючи градус смаження на самий мінімум і обсмажую системоутворюючою 10-15 хвилин залежно від розміру котлет друзі обов’язково приготуйте смачні курячі котлети по моєму рецепту.