Як смачно зробити Солодкий рулет з гарбуза з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вологий бісквіт на гарбузовому пюре, з ароматом ванілі та чудовий крем зі смаком чізкейку. При всьому при цьому у виконанні цей десерт досить простий — головне, акуратно згорнути корж, поки він ще гарячий. А ось крем наносити на остиглий бісквіт, щоб не розтанув.
Інгредієнти
Тісто
гарбуз – 500 г
яйця – 3 шт
цукор – 180 г
борошно – 220 р
ванільний цукор – 1 ч. л.
сода – 1 ч. л.
лимонний сік або оцет – 1 ст. л.
Крем
вершковий сир – 250 г
вершки 33% – 200 мл
цукрова пудра – 120 грам
ванілін – 1/4 ч. л.
Солодкий рулет з гарбуза з кремом покроковий рецепт
1. Гарбуз очистити, нарізати шматочками і запекти близько 40 хв до м’якості. Подрібнити в пюре. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до пишності. З’єднати яєчну суміш з гарбузовим пюре. Додати соду або розпушувач. Борошно просіяти і замісити тесто.
2. Викласти тісто на деко, застелене хорошим пергаментом або силіконовим килимком. Випікати при 180 градусах 12-15 хв. Гарячий корж загорнути рулетом за допомогою рушники і дати повністю остыть.
3. Сир (у мене Маскарпоне), вершки, цукрову пудру і ванілін збити міксером до пишноти. (5 хв) Остиглий корж, акуратно розгортаємо (нічого страшного якщо зламався) прибираємо полотенце.
4. Відразу ж кладемо крем і розрівнюємо. Звертаємо в рулет і ставимо в холодильник на 30 хв. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇