Молочний брауні з молочного шоколаду

Сьогодні у прямому ефірі готувала брауні і забула всередину додати горіхи, замість какао додала черемхове борошно, а замість чорного шоколаду -молочний🤣 В результаті вийшов просто бомбовий рецепт молочного брауні 🔥 з приголомшливою текстурою. Черемхова борошно надала запаморочливий запах мигдальною кісточки, майже як Амаретто, а горіхи зверху підсмажилися і вийшло ще крутіше, ніж було задумано.

Інгредієнти

масло вершкове (кімнатної температури) – 150 гр
шоколад молочний – 200 гр
кокосовий цукор – 120 гр
яйце – 4 шт
борошно рисова (можна будь-яке) – 3 ст. ложки з горою
розпушувач – щіпка
черемхова борошно – 1 ст. Ложка (не обов’язково, але з нею просто)
горіхи – на будь-взагалі розсуд, я брала пекан і мигдаль

Молочний брауні з молочного шоколаду покроковий рецепт

1. Масло розтоплюємо з шоколадом на водяній бані або імпульсно в мікрохвильовці, додаємо цукор, потім вбиваємо по одному яйцю перемішуємо вінчиком, потім борошно і разрыхлитель.
2. Я працювала тільки віночком без миксера.
3. Виливаємо тісто у форму, зверху засипаємо горіхами. Випікаємо при т 175-180 гр 30-40 хвилин

Відео рецепт 👇