Страва Чахохбілі з курки по грузинськи класичний простий рецепт.
Інгредієнти
▫️будь-які частини курки
▫️злив.масло-100г
▫️цибуля-3шт
▫️сіль-1 год.л
▫️томатний сік 1 склянку або перетерті помідори-4шт
▫️хмелі-сунелі-1ч.л
▫️часник-4 зубчики
▫️паприка-1ч.л
▫️зелень
Страва Чахохбілі з курки по грузинськи класичний покроковий рецепт
1. Курочку обсмажуємо на вершковому маслі до рум’яної скоринки, додаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору, далі вливаємо томатний сік, перемешиваем.
2. Тушкуємо пару хвилин, потім додаємо сіль, спеції, дрібно нарізаний або тертий часник, все добре перемешиваем.
3. Накриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні 10-12 хвилин. Перед подачею посипаємо зеленню. Подавати можна з пюре, макаронами, рисом і будь-яким іншим гарниром.
Відео рецепт 👇