Смажена стручкова квасоля в томатному соусі на сковороді простий рецепт. Так, квасоля! Варіантів її приготування купа, але мені подобається саме ці два. А саме, у вершках і томатному соусі. Ідеальний гарнір до м’яса, риби або просто так зі скибкою смачного хліба. Можна навіть пасту з такою квасолею приготувати.
Інгредієнти
Квасоля стручкова
1 томат
часник
масло
сіль, перець, цукор, орегано сухий
баночку томатів у власному соку
Стручкова квасоля в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Беремо 1 томат і дрібно рубаємо його. Далі цей помідор обсмажуємо з цибулею в олії. Додаємо сіль, перець, сахар.
2. Після беремо баночку томатів у власному соку і прям туди в сотейник, до смаженого томату. Тушкуємо. У спеціях еще.
3. Орегано сухий, трохи свіжого базиліка. Можна трохи чилі перца.
4. Квасоля відразу бланшируем також, як у першому варіанті. Соус тушкуємо хвилин 5-7. Квасоля, також в кінці у готовий соус добавляем.