Як смачно зробити Суп грибний юшка з рижиков простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Продовжую викладати рижики! На цей раз юшка! Солодкувата, насичена, просто делікатес!
Інгредієнти
нижче
Суп грибний юшка з рижиков покроковий рецепт
1. Прямо у каструлі обсмажити на топленому маслі цибулю (кубиками) і моркву (на крупній тертці). Додати почищені і порізані гриби, залити окропом і варити під кришкою хвилин 15. Тим часом почистити і нарізати кубиками картофель.
2. Додати в юшку і варити до готовності картоплі, не забувши посолити. Подавати зі сметаною і свіжим кропом! А на верхосытку « Рижики по-царськи»! На рецепт випадково натрапила в інтернеті!
3. Ділюся: вибрати десяток невеликих, кращих на вид грибів. Зрізати ніжки і додати в юшку, а капелюшки обваляти в борошні і обсмажити у великій кількості масла з двох сторін. При подачі присолити крупною сіллю і насолодитися чудовим смаком похрустывающих рижиков в теплому, вершковому борошняному клярі!
4. Це дуже смачно і незвично!!!😋 Недарма ні один царський стіл не обходився без цих воістину російських грибів!!! Шкода що вони тепер нечасто попадаются!