Суп кімчі тіге по корейськи

Як приготувати дуже смачний суп кімчі тіге по корейськи рецепт простий.

Інгредієнти

М’ясо 500-700 гр (у мене ребра)
Кімчі пачка 500 гр (там було 300 гр капусти і 200 гр розсолу)
Тофу 250-300 гр
Цибуля 1 шт
Рибний соус 1 ст ложка
Соєвий соус 3 ст ложки
Кунжутна олія 1 ст ложка
Перцева паста КОЧУДЯН 1 ст ложка

Суп кімчі тіге по корейськи покроковий рецепт

1. Як ви вже зрозуміли готувати цю страву дуже легко. Смажимо м’ясо, додаємо цибулю, далі перцеву пасту і добре обжариваем.

2. Додамо соуси, кімчі розсіл і додамо води, що б покривала капусту і туші близько години, в самому кінці додамо тофу і кунжутне масло.

3. Дамо постояти під кришкою 15 хвилин. Подають таку страву з прісним рисом 🌶🔥

Відео рецепт 👇