Як зробити суп м’ясний лагман з яловичини з локшиною в домашніх умовах класичний простий рецепт 🍲 Доброго часу доби, друзі! Сьогодні пропоную приготувати густий насичений суп лагман. Можна подати як суп або локшину з смачною м’ясною підливою.
Інгредієнти
400 гр м’якоть яловичини
2-3 ст л рослинне масло
1 шт цибуля ріпчаста
1 шт морква
1 шт томат
1/2 шт перець солодкий
100 г квасоля стручкова
2 ст л томатна паста
3-4 зуб часник
1/3 год л зіра
4-5 шт картопля
сіль за смаком
1,5-2 л вода
2 шт лавровий лист
локшина, вермішель або спагетті
Суп м’ясний лагман з яловичини з локшиною покроковий рецепт
1. М’ясо нарізаємо на порційні шматочки. У казан вливаємо олію, обсмажуємо м’ясо. Цибулю нарізати довільно також обсмажуємо. Морква, томат, перець нарізати кубиком, перекладаю до м’яса і продовжуємо обсмажувати. Потім додаємо стручкову квасолю (можна за бажанням).
2. Обсмажуємо 2-3 хвилини, додаємо томатну пасту, подрібнений часник і мелену зіру. Картопля очистити і нарізати кубиком. Перекладаю в казан, перемішати і вливаємо воду. Сіль додаємо за смаком. Варити до готовності м’яса, хвилин 50-60. За 5 хвилин до готовності додаємо лавровий лист.
3. Локшину або спагетті, вермішель беріть будь-яку. Відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією. Відкиньте на друшляк. Перед подачею , насамперед у тарілку кладемо локшину, потім наливаю густий суп. Посипаємо свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇