Як смачно зробити Суп пюре з броколі, кабачків і шпинату на кокосовому молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шпинатний суп ( Gluten free & Lactose free & Vegan ) Друзі, всім гарного дня. Сьогодні рецепт смачного супу, багатого хлорофілом. Легкий, ароматний і такий корисний. Після новорічного марафону саме те!
Інгредієнти
🔸Шпинат-100 г
🔸Броколі 300 г
🔸Кабачок 1 шт (або пара картоплин)
🔸Цибуля 1 шт
🔸Морква 2 шт (середні)
🔸Солодкий болгарський перець (за бажанням)
🔸Кокосове молоко 150 мл
🔸Масло для смаження
🔸Сіль і спеції (перець чорний і паприка, мускатний горіх)
🔸Бульйон 1-1,5 л (овочевий або курячий)
Суп пюре з броколі, кабачків і шпинату на кокосовому молоці покроковий рецепт
1. Готується суп на раз два. ⠀ Ставимо бульйон і додаємо розділені на суцвіття брокколі і поросяти, ягняти кабачок, коли закипить. Якщо овочі заморожені, краще розморозити при кімнатній температурі. ⠀ Брокколі не потрібно варити довго. Буквально 5 хвилин і готово! Заморожені суцвіття варимо на пару хвилин довше. ⠀ На сковороді пасеруємо цибулю і моркву. Якщо хочете більш солодкий смак супу, додаємо болгарський перець. Ріжемо шпинат і додаємо його в сковороду. Тушкуємо минуту.
2. Свіжий відразу зменшується в обсязі. Заморожений потрібно попередньо розморозити і також в кінці смаження додати на сковороду. ⠀ Додаємо в суп вміст сковороди і варимо 1-2 хвилини. Додаємо спеції, сіль і кокосове молоко (можна замінити на жирні вершки). ⠀
3. Подрібнюємо суп блендером і готово! ⠀ Я варю суп в невеликій кількості бульйону і вже подрібнений суп додаю його до отримання потрібної консистенції. Хто робить так само?😉 ⠀ Готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо й подаємо до столу. Я до супу спекла гарбузовий хліб без глютену. Відмінне сочетание!