Як смачно зробити Свинячу вирізку з грибами у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідея смачного і швидкого вечері👌
Інгредієнти
Вирізка свиняча-500 гр
Гриби лісові або шампіньйони-400 гр
Вершки 20%-450 мл
Цибуля ріпчаста за бажанням
Сіль, перець
Олія для обсмажування
Свиняча вирізка з грибами у вершковому соусі покроковий рецепт
1. Вирізку нарізаємо шматочками завтовшки 2-3 див. Обсмажуємо з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки. Прибираємо зі сковороды.
2. На цій же сковороді обсмажуємо гриби. У мене були сушені гриби і я їх попередньо відварила. Якщо це печериці, то просто нарізаємо не отваривая.
3. Обсмажуємо, додаємо вершки і тушкуємо до загустіння. Викладаємо вирізку і тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин. Приємного апетиту 😘
Відео рецепт 👇