Як зробити Карбонад свинячий в духовці у фользі рецепт простий. Різко мене смикнуло приготувати😂 Я відразу ж замовила м’ясо, Вадя метнувся за нитритной сіллю і ми були у всеозброєнні😅 Нічого складного насправді, крім 7 днів очікування маринування, але в цьому є свої плюси – не отруїтеся😅😂
Власне, в цьому вам допоможе ще і нитритная сіль, знайти просто, ігнорувати не варто. Перше. вона вбиває всі мікроби, залишаючи м’яса красивий рожевий колір (ну погодьтесь, набагато сексуальніше сіро-землистого) Друге. знайти в гуглі не складе вапще ніякого праці.
Власне, в цьому вам допоможе ще і нитритная сіль, знайти просто, ігнорувати не варто. Перше. вона вбиває всі мікроби, залишаючи м’яса красивий рожевий колір (ну погодьтесь, набагато сексуальніше сіро-землистого) Друге. знайти в гуглі не складе вапще ніякого праці.
Інгредієнти
Для карбонату:
▪️1 кг свинячої корейки без шкіри і ребер
▪️10гр нитритной солі
▪️10гр морської солі
▪️8г улюбленої приправи (у мене була спеція для м’яса)
▪️суміш перців
Для сандвічів:
▪️хороший хліб
▪️солодкий цибуля
▪️будь сир (у нас 2 види)
▪️2 види гірчиці
▪️скибочки карбонаду
▪️50гр вина
▪️вершкове масло
свинячий Карбонад в духовці у фользі покроковий рецепт
1. І так, озброїлися всім. М’ясо є, солі є…починаємо. Змішати все і добре натерти підготовлене (без шкіри і ребер) м’ясо. І тут ви можете зробити наступне – покласти в контейнер і закрити кришкою або запхати в зіп-пакет і висмоктати повітря. Якщо у вас є вдома вакууматор -🔥 використовуємо его.
2. Залишаємо м’ясо промаринуватися протягом 7 днів (не 3-4х, не 5ти – Сім Днів!) Після цього м’ясо помити, змити все з нього холодною водою, обсушити паперовим рушником, покласти у форму для запікання, накрити фольгою і запікати протягом 3х годин при 80С
3. Якщо після закінчення часу всередині м’ясо 70С – ідеально, воно готове! (Перевіряти грою щупом) Зберігається в холодильнику, вживається з чим завгодно 😅 Можна зробити ось такі сандвічі. Для сандвічів: Хліб нарізати, намазати горчицей.
4. Викладаємо сир і скибочки карбонаду. Цибулю нарізаємо, у мене солодкий кримський, можна знайти на комарівці. Обсмажуємо на суміші вершкового і рослинного масла, додаємо числову ложку цукру і 50гр вина – выпариваем жидкость.
5. Карамельний лук готовий. Викладаємо на другу половинку хліба і закриваємо. Обсмажуємо сандвічі на вершковому маслі під пресом з двох сторон.