Сирна Паска Три шоколаду з начинкою ягідної рецепт простий. Мені здається тут слів не треба багато і так все зрозуміло.
Інгредієнти
Сир 500 гр
Вершки 20-33% 200 мл
Цукор-110 гр
Масло вершкове м’яке 100 гр
Яйця 3 шт
Білий шоколад 90 гр
Молочний шоколад 90 гр
Темний шоколад 90 гр
ягідне конфі
Сирна Паска Три шоколаду з начинкою ягідної покроковий рецепт
1. Сир беріть домашній, смачний, його потрібно протерти через сито, додати м’яке вершкове масло і перемішати, додати яйця, цукор, вершки, перемішати до однорідності. Перелити в сотейник і нагріти на повільному вогні, постійно помішуючи, поки з’являться бульбашки первые.
2. Потім розділити на три рівні частини. Розтопити по черзі білий, молочний, темний шоколад і додати в кожну сирну масу і перемішати. Далі беремо форму для сирної Паски, та є спеціальна форма, вона стоїть копейки.
3. Але так як я не знайшла, я взяла контейнер на 700 мл діаметр 9 см, вирізала дно, потім всю форму потрібно застелити марлею, і викладаємо по черзі спочатку масу з білим шоколадом, молочним і темним шоколадом.
4. Між молочним і темним шоколадом я додала ягідне конфі, по середині, можна карамель додати.) потім накрити марлею поставити під прес і на 6-8 годин, можна залишити на ніч. Потім прибрати марлю і прикрасити. У мене шоколад з орешками.
Відео рецепт 👇