Сирна паска з вареним згущеним молоком і курагою

Сирна паска з вареним згущеним молоком і курагою рецепт простий.

Інгредієнти

450 г сиру 9% (не зернистий),
100 г м’якої кураги,
65 г вершків 33%,
200-220 г вареного згущеного молока,
50 г м’якого злив.масла.

Сирна паска з вареним згущеним молоком і курагою покроковий рецепт

1. Сир пробити зануреним блендером або перетерти через сито до однорідності. Курагу нарізати і пробити блендером разом з маслом. Додати в сир і пробити всі вместе.
2. В сотейнику з’єднати вершки і варену згущенку. Помішуючи, нагріти до гарячого (не кип’ятити), щоб маса стала однорідною. Влити в сирну суміш і пробить.

3. Збити масу три хвилини на максимальній швидкості міксера. Викласти в пасочницу, застелену марлею і залишити в холодильнику під вантажем на сутки.