Сирна запіканка з манкою, сметаною і ягодами чорниці

Сирна запіканка з манкою, сметаною і ягодами чорниці простий рецепт. Ось так буває, гортаєш галерею і хоп! Знаходиш черговий неопублікований рецепт😁 Як же я обожнюю все сирне. Нещодавно доля привела мене до дерматолога, вона мені виписала мазь і сказала: «утримайтеся від солодкого, алкогольного та молочного» Але життя надто коротке, щоб в чомусь собі відмовляти, тому вчора я спекла чергову сирну ватрушку, а сьогодні буду пити вино)) Рецептів запіканок мільйон!

Інгредієнти

Форма діаметром 16 см

540 г сиру (та пожирніше, для себе ж готуємо😁)
3 яйця
70 г вершкового масла (розм’якшеного)
110 г сметани 25-30%
25 г манки
80 г цукру
Жменю ягід (у мене заморожена чорниця)

Сирна запіканка з манкою, сметаною і ягодами чорниці покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти, крім ягід, змішати і в ідеалі пробити блендером в однорідну массу.
2. Дати постояти близько 10 хвилин, щоб манка розбухла, додати ягоди (обваляйте їх в крохмалі перед тим, як додати).

3. І випікати при 175 гр 50 хвилин, подавати запіканку остывшей.