Яблучний пиріг відкритий

Як смачно зробити тарт яблучний пиріг відкритий простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сама осіння випічка – це, звичайно ж, яблучний пиріг! Чудово ароматний, приголомшливо соковитий і неймовірно смачний. Справжнє блаженство і яблучний рай в кожному новому укусі. Правда технологію приготування я порушила так, що навіть соромно зізнатися. Але, друзі мої, пиріг від цього вийшов не менш смачним і привабливим.

Інгредієнти

нижче

Яблучний пиріг відкритий покроковий рецепт

1. В чашу блендера викладаємо кубики вершкового масла з холодильника, 220 р. Додаємо 100 г цукру і 1 ч. л. ванільної пасти. Додаємо 330 г борошна 20 г кукурудзяного крохмалю. Міксером пробиваємо все в крихту( ну або попрацюємо ножем на дошці, до стану крихти).
2. Додаємо 1 яйце і швидко замішує тісто( я міксером чи можна руками, але швидко, щоб менше стикнулися руки з тестом). Поверхня присипати борошном і розкачати тісто в пласт.
3. Викласти пласт у форму для пирога, обрізати краю. Прибрати форму з тестом в холодильник. Духовку включити на 180 градусів. 5 яблук очистити від шкірки і насіння. Дуже тонко порезать.
4. У мисці змішати 20 г цукру і 1 ст. л. кориці. Вийняти форму з тестом з холодильника. Викласти яблука внапуск. Присипати яблука цукром з корицею і порізати зверху 40 г вершкового масла. Зверху посипати пиріг мигдальними лепестками.
5. Поставити форму з пирогом на середину прогрітій до 180 градусів духовці. Випікати пиріг до впевненого золотистого кольору і карамельного аромату. Остудити пиріг у формі і насолоджуватися. Приємного апетиту