Як приготувати смачне Сирне печиво трояндочки з білковим кремом рецепт простий як в дитинстві. , вже ці трояндочки 😄 Робила два рази і це найкраще з того, що вийшло🙈 Але ж головне, щоб смачно?) тоді можна сміливо викладати) інакше це буде чергове фото, втрачені в надрах телефону🙄 Ну а я побажаю всім відмінного настрою і…гарної погоди!)) просто у нас завтра намічається свято нашого СНП, а прогнози говорять про те, що його доведеться переносити… А мама Маша так хотіла потанцювати💃 нехай і з дітьми😄
Інгредієнти
Сир 250 г
Борошно 250 г
Цукор 200 р
Масло вершкове 150 г
Яйце куряче 2 шт
Розпушувач 1 год л
Сирне печиво трояндочки з білковим кремом покроковий рецепт
1. Жовтки відокремити від білків. З’єднати сир, жовтки і 100 г цукру. Добре перемішати. Борошно просіяти з розпушувачем і перемішати. Холодне вершкове масло нарізати кубиками. З’єднати з борошном і порубати ножем у дрібну крихту. Так само можна розтерти руками. З’єднати сирну масу з олійно-борошняної крошкой.
2. Замісити м’яке тісто, прибрати на 30 хвилин у холодильник. Білки збити міксером до пишної піни. Продовжуючи збивати, потроху додати цукор, що залишився, збити до стійких піків. Тісто розділити на дві частини. Продовжити працювати з однією, а іншу прибрати в холодильник. Стіл присипати борошном, викласти тісто і розкачати в прямокутник товщиною 5 мм.
3. Викласти на нього половину білкової маси, рівномірно розподілити, згорнути в рулет і розділити гострим ножем на рівні частини (товщиною приблизно 3 см). Викласти печиво на деко, застелене пергаментом. Випікати 20-30 хвилин при 180 С до золотистого кольору. Повторити з рештою тестом.