Сирні булочки в духовці з дріжджового тіста простий рецепт.
Інгредієнти
Почніть приготування з танчжун:
130 г цільного молока
30 г хлібопекарського борошна
Основне тісто:
430 г хлібопекарського борошна
15 г цукру
9 г солі
1 велике яйце
150 г цільного молока
Весь танчжун
65 г вершкового сиру повної жирності
12 г свіжих дріжджів
40 г вершкового масла
Додатково:
180 г моцарели або стручкового сиру
1 яйце для змащування
Сирні булочки в духовці з дріжджового тіста покроковий рецепт
1. Танчжун:
Додайте інгредієнти в невелику каструлю і нагрівайте на середньому вогні, помішуючи. Після загустіння зніміть з вогню і перекладіть в миску. Накрийте харчової плівкою. Охолодіть до кімнатної температури, перш ніж продовжити.
Додайте інгредієнти в невелику каструлю і нагрівайте на середньому вогні, помішуючи. Після загустіння зніміть з вогню і перекладіть в миску. Накрийте харчової плівкою. Охолодіть до кімнатної температури, перш ніж продовжити.
2. Перемішати всі інгредієнти, крім вершкового масла. Додайте нарізане кубиками розм’якшене вершкове масло по одному кубику за раз. Після того, як все масло буде додано, перемішуйте до однорідності. Перекласти в ємність і відправити в духовку при 26 градусів, на 90 минут.
3. Після, тісто розділити на 9 частин і надати форму кола. Кожну розкачати, покласти сир, надати форму, викласти на деко з папером для выпечки.
4. Відправити в духовку при 26 градусів на 60 хвилин. Змастити яєчним жовтком і готувати при 180 градусів 12-15 минут.