Сирні кільця печива в духовці

Як зробити смачні Сирні кільця печива в духовці рецепт простий. Ви не уявляєте, який стоїть аромат, коли я пекла ці колечка.. Мало того, що вони виходять високобілковими – 13г білка на 100г, але і дуже смачними, м’якими, ніжними, а грубе волокно у складі робить нашу випічку ще й корисною. Також ці колечка можна використовувати в якості основи для приготування бутербродів. Обов’язково приготуйте і радуйте своїх близьких!

Інгредієнти

Усього на 100г: 340ккал 13/12/25

Сир 5% – 200г
Яйця – 2шт
Насіння льону – 1ст.л
Сир – 150г
Оливкова олія – 30мл
Розпушувач – 1ст.л
Борошно рисова – 150г
Борошно пшеничне – 100 г (краще взяти цільнозернове)
Молоко або кефір – 50мл
Насіння льону – 1ст.л без гірки
Сіль – 1ч.л

Сирні кільця печива в духовці покроковий рецепт

1. Змішати всі продукти і замісити тісто, яке не липне до рук. По мірі необхідності можна додати борошна або більше уменьшить.

2. Розкачати тісто товщиною 2см і вирізати кільцями як показала на відео.

3. Укласти кільця на деко застелений пергаментом, змастити їх замоченим лляною (насіння залити гарячою водою на 30хв) насінням і випікати при 180гр 20хв. Готово!

Відео рецепт 👇