Сирні паски без дріжджів з чорносливом і цукатами рецепт простий.
Інгредієнти
Сир – 370 гр (5%)
Яйця – 3 шт
Шафран/куркума – за бажанням (на кінчику ножа)
Цукор – 170 гр
Ванілін – 1 пакетик
Борошно – 230-250 гр
Сіль – щіпка
Розпушувач – 10 гр
Вершкове масло – 70 г
Цукати – 90 гр
Чорнослив – 70 гр
Ізюм – 90 гр
Сирні паски без дріжджів з чорносливом і цукатами покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром і ваніліном до пишної і світлої маси. Додаємо теплу розтоплено. слив. масло, перемішуємо. Сир додаємо частинами, краще купуйте пастоподібний, якщо у Вас зернистий , то пробийте його блендером або пропустіть через сито.
2. Він повинен бути однорідним. Просіваємо борошно з розпушувачем і дрібкою солі, перемішуємо лопаткою знизу вгору і всипаємо цукати, родзинки, чорнослив. Для гарного апетитного золотистого кольору ми додали шафран, заздалегідь залили його теплою водой.
3. Можете замість нього додати куркуму. Форми для пасок змащуємо маслом і ставимо випікатися в розігріту до 160 градусів духовку на 1год 20хв (Все залежить від Вашої духовки!).
4. Остиглі паски покриваємо помадкою , прикрашаємо і їмо Розмір наших формочок d124 , h90 мм! Кількість інгредієнтів розрахована на 2 великих паски виходячи з розмірів, які вказані выше.
Відео рецепт 👇