Сирні сирники з курагою і родзинками

Як зробити Сирні сирники з курагою і родзинками на 1 порцію (без проблем). Складаючи список марок сиру для майбутнього проекту, натрапила на сир, який зекономить час і дозволити насолодитися сирниками з курагою або родзинками, рецептами яких ділилася раніше… Все просто, потрібно висипати сир з пачки, додати залишилися інгредієнти, сформувати сирники і на сковороду) 👩🏼🍳 Сир має хороший склад, так що можна сміливо готувати сирники з курагою або родзинками. Сирники виходять дуже смачними 🤤 ❗️ Даний пост не є рекламою моя особиста знахідка і моя суб’єктивна думка про даному продукті.

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію (c родзинками) ~566,1/30/25,7/53,7

КБЖУ на 1 порцію (c курагою) ~567,9/32,1/26,7/49,8

• 200 р. сиру з родзинками/курагою (ісп.
Звени Гора)
• 1 жовток/1 білок
• 30 р. рисового борошна + ~5 р. для формування сирників (ісп. Сто Пудів)
• підсолоджувач (за бажанням, не вик.)
• ванілін (за бажанням)
• 5 р. кокосового масла (для смаження)

Для сирників з курагою використовувала 35 р. борошна + ~5 р. для формування сирників. Сир з курагою більш вологий, на відміну від сиру з родзинками. Перевірила по 3 пачки кожного сиру)

Сирні сирники з курагою і родзинками покроковий рецепт

1. До сиру додати жовток, добре розім’яти виделкою, додати борошно, все добре перемішати, за бажанням можна додати підсолоджувач і ванілін. ⠀ Сирну масу розділити на 4 частини по ~55 грамм.

2. Додати сирників форму. Обсмажити сирники до золотистої скоринки з обох сторін (на сковороду додавала трохи кокосового масла). ⠀

3. Щоб зменшити кількість жирів в порції сирників, можна використовувати яєчний білок, а не жовток, також обсмажити сирники використавши меншу кількість кокосового масла або зовсім не використовувати)

Відео рецепт 👇