Як смачно зробити Сирно-сметанний пиріг з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пиріг виходить дуже ніжним і легким. Цукру тут мінімум, тож якщо любите якнайсолодше, краще збільшити кількість. Яблука у мене солодкі, якщо у вас кислі, то цукор теж збільшуємо. На дно форми я поклала жменьку ягід, але це була міра по їх порятунку, тому я їх в інгредієнтах вказувати не стала)
Наш пиріг вихідного дня, який ми з задоволенням поїдали з теплим пряним какао під Гаррі Поттера☺️ Завдання було максимально швидко сфотографувати, щоб швидше є)
І як же я люблю вигляд зверху, і сама люблю фотографувати, і в інших, завжди звертаю увагу на фотографії з цим ракурсом. А ще я ніколи, напевно, не приучу себе знімати зі штатива)) На табуреточке воно якось душевніше))) А фон який крутий, помітили?😌 А так, начинка, звичайно, може бути будь-яка на ваш розсуд.
Наш пиріг вихідного дня, який ми з задоволенням поїдали з теплим пряним какао під Гаррі Поттера☺️ Завдання було максимально швидко сфотографувати, щоб швидше є)
І як же я люблю вигляд зверху, і сама люблю фотографувати, і в інших, завжди звертаю увагу на фотографії з цим ракурсом. А ще я ніколи, напевно, не приучу себе знімати зі штатива)) На табуреточке воно якось душевніше))) А фон який крутий, помітили?😌 А так, начинка, звичайно, може бути будь-яка на ваш розсуд.
Інгредієнти
Тісто:
150 г борошна
40 г цукрової пудри
100 г вершкового масла 82,5%
щіпка солі
180 г сиру 5-9%
Начинка:
300 г м’якого сиру
350 г сметани 15-20%
1 ч. л. пряних спецій
40 г цукрової пудри
30 г крохмалю
2 яйця С0
4-5 великих яблук
Сирно-сметанний пиріг з яблуками покроковий рецепт
1. Тісто: холодне вершкове масло нарізати кубиками і перемішати в крихту з борошном, цукровою пудрою і сіллю. В кінці додати сир і замісити тісто. Прибрати в холодильник на час.
2. Начинка: всі інгредієнти, крім яблук з’єднати разом у великій мисці перемішати віночком. Яблука очистити від шкірки, тонко нарізати ломтиками.
3. Пиріг: розподілити тісто за формою з допомогою чарівних рук, вилити половину начинки, розкласти яблучка, вилити решту начинку і прибрати в духовку приблизно на час.
4. Дивіться з вашої верхівці, щоб вона не перерумянилась. Пирогу дати повністю охолонути і можна насолоджуватися) І холодний, і теплий він дуже смачний)