Сирний пиріг з вишнею простий рецепт в духовці. Вишневий сезон скоро 🍒 Не відкладайте і зберігайте публікацію 😜.
Інгредієнти
Сир 9% 600г (збити в пасту з допомогою блендера)
Яйця-6 шт. Цукор 360г
Вершкове масло 140г
Ванільний цукор 20г
Розпушувач 30г
Сіль 1 ч. л.
Пшеничне борошно 440г
Вишня 800 р
крохмалю 100 г
Сирний пиріг з вишнею покроковий рецепт
1. Випікати 40 хв. 160 градусів. Збийте сир в пасту з допомогою блендера Збити яйця з цукром В вершкове масло при кімнатній температурі натерти центр лимона і додати кардамон. Додайте розпушувач і сіль у просіяне муку.
2. До збитим яйцям додати збитий сир, потім вершкове масло зі спеціями, потім акуратно перемішати борошно. Викласти тісто на лист духовки, покритий пергаментом. Загорніть бескостную вишню крохмаль і покладіть на тесто.
3. Випікати 1 годину при 160 градусах. (якщо вишня заморожена, випікати 15 хвилин довше) Закінчити торт висипом варенням і посипати подрібненими фісташками і цукровою пудрою. Вдалих вихідних, апетиту і спокійного неба над головою!