Сирний суп з грибами, куркою, горошком і плавленим сиром

Сирний суп з грибами, куркою, горошком і плавленим сиром простий рецепт.

Інгредієнти

куряче філе (грудка або стегно) – 300 г
картопля – 250 г
морква – 1 шт.
цибуля ріпчаста – 1 шт.
печериці – 300 г
олія оливкова – 1 ст. л.
вода/бульйон – 1,5 л
горошок (консервований або с/м) – 200 г
сир плавлений (хороший) – 200 г

Сирний суп з грибами, куркою, горошком і плавленим сиром покроковий рецепт

1. В ідеалі краще звичайно взяти курку супову і окремо приготувати бульйон, але з приводу бульйону це зовсім окрема тема. Тому курку просто відварити до готовності окремо, остудити, нарізати на невеликі шматочки. Картоплю і моркву нарізати кубиками, цибулю – дрібно, гриби – пластинами.
2. В каструлі з товстим дном (або в сковороді, а потім перекласти у каструлю) на маслі обсмажити цибулю і моркву, додати гриби, готувати до випаровування рідини. Додати картофель.
3. Залити гарячим бульйоном/водою, варити 15 хвилин на повільному вогні. Додати горошок, через 5 хвилин додати плавлений сир, добре розмішати, зняти з вогню. Посолити, поперчити за смаком. Подавати з зеленню. Приємного аппетита!