Як зробити Сирники з гарбузом і рікоттою рецепт простий на сковороді. Сьогодні виберу мого фаворита для ювілейних сирників. А поки чергові осінні для вас ❤️ З гарбузом у мене вже є пару рецептів сирників. І кожен раз вони нові, зі своїм смаком і історією. В яких використовується чистий сир, де-то в хід йде сира гарбуз. В цих ось гарбуз печений і додана рікотта для ніжності. А ще з-за різного сорти гарбузів завжди витрачається різна кількість борошна, тому що густина гарбузового пюре різна. Ось такі от гарбузове історії… Загалом, приємного ранку вам смачного! ❤️
Інгредієнти
⠀▫️150г гарбузового пюре
⠀▫️180г сиру в брикеті
⠀▫️1 яйце
⠀▫️180г рікотти
⠀▫️1ч.л. спецій, трав
⠀▫️сіль
⠀▫️в середньому 40г борошна (все залежить від густоти пюре) + борошно на розбирання (якщо у вас дуже густе пюре, то борошна може піти навіть менше. Деколи я кладу всього 20г в тісто)
Сирники з гарбузом і рікоттою покроковий рецепт
1. Гарбуз пробити блендером до стану пюре. Рікотту змішати з сиром, розтерти з яйцем. Додати сіль і спеції. Додати гарбуз, перемешать.
2. Всипати борошно. ⠀ На борошні сформувати сирники. Смажити сирники на рослинній масле.
3. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної корочки.