Як зробити смачні Сирники з рікоттою і шпинатом рецепт простий. Ми непомітно підійшли до того моменту, коли Лева з працею не відводиш, а забираєш з саду. “Мам, ще три хвилини. Засекай. Мені потрібно закінчити дограти” 😂 чи Варто говорити, що трьома хвилинами справа не обходиться? Так ось, через рік саду ми нарешті успішно завершили період адаптації 😁 Приймаємо вітання! Фух, жовтень, будь таким же прекрасним завдяки саду 🙏❤️🥴
Інгредієнти
⠀▫️200г сиру в брикеті
⠀▫️1 яйце
⠀▫️250г м’якою рікотти
⠀▫️1.5 ч. л. спецій
⠀▫️сіль
⠀▫️30-40г свіжого шпинату
⠀▫️50г борошна + борошно на розбирання
Сирники з рікоттою і шпинатом покроковий рецепт
1. Шпинат обсмажити з сіллю і часником. Дрібно порізати. Сир змішати з рікоттою і яйцем. Додати обсмажений шпинат, додаткову сіль і спеції. Перемішати. Всипати борошно, перемішати. Відправити в холод на годину (якщо ви маєте часом).
2. На присипаній борошном поверхні сформувати колобки, а потім сырники.
3. Смажити сирники на рослинному маслі. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної корочки.