Як зробити Сирок із зеленої гречки, банана і чорної смородини на кокосовому молоці простий рецепт. Таку назву десерт отримав завдяки своїй консистенції, дуже схожою на домашній сир або сирний крем. А «живий» тому, що готується з пророщеної зеленої гречки. Його ще називають «живою кашею». Такий десерт може бути сніданком, так і вечерею. ⠀ Для приготування сиру потрібна тільки зелена гречка і рідка складова: – будь-яке рослинне молоко. – чиста вода. Інші інгредієнти на ваш смак.
Інгредієнти
200г сухий зеленої гречки
1 стиглий банан
50г чорної смородини
2 ч. л. подрібненої. лляного насіння
підсолоджувач за смаком
150 мл кокосового молока
Сирок із зеленої гречки, банана і чорної смородини покроковий рецепт
1. Гречку попередньо проростити 🌱 (як це зробити – знайдеш в попередньому пості). Далі гречку, банан, смородину і підсолоджувач відправляємо в блендер. Починаємо збивати, поступово додаючи молоко.
2. В залежності від того, який консистенції ви бажаєте досягти, стільки і вливайте рідини. Десерт можна зробити як густим, так і питним. Розкладаємо сирок по мисках або красивим бокалам.
3. Прикрашаємо ягодами смородини і зеленої гречкою. ⠀ Насолоджуємося смачним і корисним десертом! 💃🏼