Тарт пиріг з інжиром

Тарт пиріг з інжиром простий рецепт. Я думаю, найближчим часом я обмежуся гарними фото і рецептами. Думок писати те, як раніше у мене немає, а писати про те що мене турбує я тут не хочу і не буду. Тому, давайте просто робити те, що хоч трохи відверне і заспокоїть голову.

Інгредієнти

Борошно 200 гр.
Інжир 250 гр.
Яйця 2 шт.
Вершкове масло 160 гр.
Мигдальна борошно 80 гр.
Коричневий цукор 80 гр.
Цукрова пудра 30 гр.
Сіль
Кориця 3 гр.
Мигдальні пелюстки 20 гр.
Розпушувач 3 гр.

Тарт пиріг з інжиром покроковий рецепт

1. В миску насипте борошно, дрібку солі, розпушувач і цукрову пудру, перемішайте віночком, щоб не було ніяких грудочок. Охолоджене вершкове масло (100 гр.) наріжте кубиками і додайте до борошняної суміші. Перетріть кінчиками пальців до освіти крошки.
2. олію залиште при кімнатній температурі. Додайте 1 яйце і замісити тісто. Довго вимішувати не потрібно, пісочне тісто цього не любить, лише до утворення грудки. Розкачайте тісто і викладіть їм форму діаметром 22 див. Приберіть холодильник. Масло злегка розтопити в мікрохвильовці (не повністю) і покладіть в миску.
3. Туди ж додайте мигдалеву борошно, коричневий цукор (можна замінити на звичайний), 1 яйце і корицю. Ретельно перемішайте віночком, у вас повинен бути однорідний крем.
4. Інжир промийте, видаліть жорсткі хвостики і розріжте кожен фрукт на 4-6 частин. У основу з тіста викладіть крем, рівномірно розподіліть його. Зверху на крем, злегка втираючи, викладіть скибочки инжира.

5. Присипте мигдалевими пелюстками і випікайте в розігрітій до 175С духовці близько 40 хвилин. Готовому тарту дайте охолонути, наріжте і подавайте до столу.