Тарт з лимонним заварним кремом і малиною

Як зробити пиріг Тарт з лимонним заварним кремом і малиною простий рецепт.

Інгредієнти

У мене форма діаметром 25 см

Основа:
-250 гр борошна
-80 гр цукру
-120 гр вершкового масла
-1 яйце
-2 ст. л. крижаної води
-5 гр. ванільного цукру
-щіпка солі

Крем:
-120 гр цукру
-2 яйця
-70 гр борошна
-70 гр вершкового масла
-5 гр ванільного цукру
-600 мл молока
-цедра і сік половини лимона

Тарт з лимонним заварним кремом і малиною покроковий рецепт

1. 1. Борошно з’єднати з цукром, ванільним цукром, сіллю.
2. Додати холодне масло, порізане кубиками, перетерти в однорідну крихту.
3. Додати яйце і воду, замісити тісто. Розповісти його і викласти у форму, наколоти виделкою і відправити в холодильник на годину.
4. Через годину застелити пергаментом і насипати будь-яку крупу, як вантаж.
5. Випікати при 190 градусах 15 хвилин з вантажем і ще 10 хвилин без груза.

2. Крем:
1. До яйцям додати цукор, ванільний цукор і борошно, перемішати віночком.
2. Додати сік, цедру лимона і трохи молока. Перемішати до однорідності, влити молоко, що залишилося і перемішати.
3. Поставити на середній вогонь і уварюють до загусання, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння і кип’ятимо 1 хвилину, помішуючи.
4. Викладаємо вершкове масло і перемішуємо до однорідності.
5. Даємо охолонути до кімнатної температури.
6. На остиглий корж викладаємо остиглий крем, відправляємо на пару годин в холодильник.

3. Прикрашаємо за желанию.

Відео рецепт 👇