Як зробити смачні Тарталетки з білим шоколадом і ягодами рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Для одного тарта 28 Х20 см потрібно (або 5-6 невеликих тарталеток)
Тісто:
200 р борошна
120 г вершкового масла (охолодженого)
1 яйце
70 г цукрової пудри
Начинка:
340 г якісного білого шоколаду
120 мл жирних вершків (35%)
60 г несолоного вершкового масла
375 г свіжих ягід
Тарталетки з білим шоколадом і ягодами покроковий рецепт
1. Борошно просіяти через сито, масло потерти на тертці в кілька етапів, кожен раз ретельно змішуючи з борошном. У результаті повинно вийти крошкообразное тісто. Додати 1 яйце і цукрову пудру Швидко замісити пісочне тісто і прибрати в холодильник на 1 час.
2. Вийняти тісто з холодильника, розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см і вистелити ним дно і стінки рознімної форми, попередньо змазані олією. Прибрати форму з тестом в холодильник на 1 годину. Розігріти духовку до 200 градусів, вийняти форму з холодильника, вистелити пергаментом, зверху насипати жменю квасолі і поставити в духовку на 10 минут.
3. Вийняти форму з духовки, прибрати аркуш пергаменту з квасолею і випікати ще близько 10 хвилин. Вийняти з духовки і добре охолодити Білий шоколад розтопити на водяній бані. Обережніше! білий шоколад не можна нагрівати занадто сильно, інакше він згорнеться. Влити вершки і акуратно та інтенсивно перемешать.
4. Додати розм’якшене вершкове масло і ще раз перемішати до однорідного стану. Ягоди вимити й обсушити, покласти на одне основи для пирога, залити шоколадним кремом. Поставте тарт в холодильник на пару годин Маса дуже добре застигне, начинка не потечет.