Татарські перемячи на сметані з мясом на сковороді

Татарські перемячи на сметані з м’ясом на сковороді простий рецепт. Пару років тому була на майстер класі однієї відомої кулінарної блогерши-ресторатора. Вона нас вчила робити біляші. Народу було багато🤗 Чесно зізнаюся, у мене нічого не вийшло, втім як і у всіх.
Через кілька днів я вирішила провести роботу над помилками, вийшло трохи краще, але зовсім не те, чого б мені хотілося. І тут на допомогу прийшли мої улюблені читачі і поділилися своїми перевіреними рецептами. Саме цей рецепт мене підкорив❤️ Повітряне, легке і смачне тісто👍🏻 Просте в приготуванні і роботі!

Інгредієнти

Це кількість інгредієнтів на дуже багато пиріжків, сміливо ділите на два або три))

Тепле молоко – 1 літр
Дріжджі швидкодіючі – 10 гр. (1 пакетик)
Сіль – 1 ст. ложка
Цукор – 2 ст .ложки
Яйця – 2 шт.
Сметана 30% – 250 гр.
Вершкове масло – 100 гр.
Рослинна олія для смаження – 1 літр
Ну і найцікавіше це борошно)) її кількість потрібно регулювати самим (я використовувала борошно «Рязаночка» у мене пішло 12 склянок по 200 мл), головне місити все рукою, і як тільки борошно перестане липнути до рук, всі! У тепле місце і як тільки тісто підніметься трохи проткнути його ножем і знову накрити і так 3 рази

Начинка: яловичина, сіль, дрібно нарізану ріпчасту цибулю.

Татарські перемячи на сметані з м’ясом на сковороді покроковий рецепт

1. Формовала як і біляші, трохи змастивши стіл рослинною маслом.
2. Масло перевіряла дерев’яною лопаткою (як тільки підуть бульбашки, можна опускати пиріжки у фритюр).
3. Смажила ~ по 3 хвилини з кожного боку. З решти тіста робила пончики, всі були в восторге.