Техаський стейк рибай на кістки на сковороді з яйцями Гордона Рамзі

Як смачно зробити Техаський стейк рибай на кістки на сковороді з яйцями Гордона Рамзі простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Стейк рибай на кістки, вищої якості, який ви можете знайти, близько 1 фунта
Кошерна сіль
Оливкова олія
1 біла цибулина, нарізана скибочками завтовшки ¾ – 1 дюйм
5 розчавлених зубчиків часнику
несолоне вершкове масло
1 пучок зеленого цибулі, нарізаного кружечками завтовшки ½ дюйма, відокремити білу і зелену частини
2 яйця
1 невеликий пучок кінзи, нарізаний
1 лайм
Листкова сіль
Свіжий чорний мелений перець

Техаський стейк рибай на кістки на сковороді з яйцями Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Дайте стейку настоятися при кімнатній температурі протягом 10-15 хвилин. Тим часом розігрійте велику чавунну сковороду на сильному вогні і дайте їй нагрітися, поки м’ясо відпочиває. Посоліть стейк з обох сторін, посипте сіллю і втисніть її в м’ясо руками, намагаючись трохи розплющити стейк. Як тільки сковорода почне диміти, додайте оливкову олію і перемішайте, щоб покрити сковороду. Акуратно викладіть стейк на сковороду і дайте йому обжариться.
2. Додайте цибулю і часник в сковороду зі стейком. Дайте жиру стекти з стейка, а цибулю і часник розсуньте по краях сковороди, щоб вони обжарились в жирі. Додайте близько 4 столових ложок вершкового масла з боків сковороди з цибулею. Як тільки стейк добре підрум’яниться з одного боку, переверніть. В окремій сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні, додайте приблизно 1 столову ложку оливкової масла.
3. Приправте зелений лук сіллю. Як тільки яйця стануть гарячими, акуратно розбийте їх на сковороді, посоліть і злегка посипте рубаним м’ясом. Додайте в сковороду ще 2-3 столові ложки вершкового масла, а потім зелені частини зеленої цибулі. Додайте легкі частини зеленої цибулі в сковороду з стейком.
4. Посипте яйця половиною нарізаної кінзи, потім додайте решту кінзу в сковороду зі стейком. Хай яйця приготуються за вашим смаком. Як тільки стейк буде готовий, видавіть сік лайма на сковороду зі стейком і зніміть з вогню. Негайно перекладіть стейк на деко з решіткою, потім вилийте цибульну суміш по всьому стейку.
5. Викладіть на тарілку приблизно 1 чашку цибулевої суміші. Виріжте з стейка кістку і залиште, а залишився рибай наріжте скибочками завтовшки 1 дюйм і розкладіть їх віялом поверх цибулевої смеси.
6. Злегка посипте сіллю і свіжомеленим чорним перцем. З допомогою великої ложки викладіть кожне смажене яйце на скибочки стейка. Подавайте відразу і насолоджуйтеся, по-техасски.