Як смачно зробити Телятину тушковану на сковороді з цибулею і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Яловичина (м’якоть) – 500 г
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт
Хмелі-сунелі, сіль за смаком
Сметана – 2 ст. л.
Вода – 300 мл
Телятина тушкована на сковороді з цибулею і морквою покроковий рецепт
1. М’ясо обсмажуємо. Додаємо овочі, сметану і спеції. Заливаємо водою. Доводимо до кипения.
2. Зменшуємо газ. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1-1,5 часа.
3. Подаємо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇