Теплий салат з курячої грудки з огірком і солодким болгарським перцем. Дуже яскраве, смачне, швидке і просте у приготуванні блюдо.
Інгредієнти
Болгарський перець — 2 шт. різних кольорів, так буде яскравіше;
Огірки — 2-3 шт;
Філе курячої грудки — 300 г;
Кунжутне насіння — 1 ст. л. (краще білі і чорні);
Соєвий соус — від 1,5 ст. л.;
Сік лимона — 1 ст. л.;
Оливкова олія — 2 ст. л.
Теплий салат з курячої грудки з огірком і болгарським перцем покроковий рецепт
1. Куряче філе, огірки і перець нарізаємо смужками, приблизно одного розміру. Огірки краще брати молоденькі без сформованих насінин. Кунжутне насіння обсмажити на сухій сковороді до легкого румянца.
2. Огірки викласти в миску і замаринувати в соєвому соусі. ⠀ На розігрітому оливковому маслі швидко обсмажити курячу грудку і солодкий перець, на сильному вогні до готовності курки. Сильно смажити не потрібно. ⠀
3. Огірки, курку і паприку з’єднати і перемішати, процідити сік, що утворився, заправити соком лимона і обсмаженими насінням кунжуту. При бажанні, можна додати 1 ч. ложку ароматного кунжутного масла 👍
Відео рецепт 👇