Як зробити Тістечка кошичок з білковим кремом рецепт простий.
Інгредієнти
Пісочне тісто:
Борошно 220 р
Вершкове масло 82,5% 115 р
Цукор 60 г
Жовток 2 шт
Сода 1/5 ч. л
⠀
Вихід 9-10 кошичків.
⠀
Меренга:
Білок 80 р
Цукор 150 г
Вода 50 г
Лимонна кислота 1 г
Яблучний джем або пюре (у мене очищені запечені яблука в мікрохвильовці і пюрированные)
Тістечко кошичок з білковим кремом покроковий рецепт
1. Пісочне тісто:
1. М’яке вершкове масло збити з цукром до пишності, по одному ввести жовток, збити.
2. Борошно перемішати з содою, просіяти.
3. Швидко замісити тісто, скачати в ковбаску і розрізати на шматочки.
4. Розподілити по формах, змащувати нічим не треба. Наколоти виделкою дно. Охолодити протягом 10 хвилин в холодильнику.
5. Випікати при 180° 20-30 минут.
1. М’яке вершкове масло збити з цукром до пишності, по одному ввести жовток, збити.
2. Борошно перемішати з содою, просіяти.
3. Швидко замісити тісто, скачати в ковбаску і розрізати на шматочки.
4. Розподілити по формах, змащувати нічим не треба. Наколоти виделкою дно. Охолодити протягом 10 хвилин в холодильнику.
5. Випікати при 180° 20-30 минут.
2. Меренга:
1. Білки кімнатної температури збити на середній швидкості міксера до м’яких піків.
2. Зварити сироп з цукру і води.
Довести до 122 градусів.
3. Виливаємо сироп тонкою цівкою під взбивающиеся білки на високій швидкості міксера.
Збивати до стійких піків.
4. Додати лимонну кислоту.
1. Білки кімнатної температури збити на середній швидкості міксера до м’яких піків.
2. Зварити сироп з цукру і води.
Довести до 122 градусів.
3. Виливаємо сироп тонкою цівкою під взбивающиеся білки на високій швидкості міксера.
Збивати до стійких піків.
4. Додати лимонну кислоту.
3. В кожну кошичок покласти по 1-2 ч. л. джему або пюре. Прикрасити кремом за допомогою насадки закрита звезда.
Відео рецепт 👇