Тістечко персик з радянського минулого

Як смачно зробити Тістечко персик з радянського минулого простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відриваю від серця цей рецепт ) так як вже 8 років , це фаворит у моїх клієнтів! Не було ще тих хто не подарував би їм своє серце

Інгредієнти

Для тесту :
Борошно 350гр +\- ( 150гр на стіл від загальної маси )
Цукор 200гр
Олію слив 60гр
Сметана 70гр
Яйця 2шт
Цедра половини лимона
Ваніль
Розпушувач 10гр

Крем :
100гр злив масла
140 гр сирного сиру
Ваніль
Сах пудра 80гр

Тістечко персик з радянського минулого покроковий рецепт

1. Збиваємо масло з цукром , вводимо яйця , сметану , цедру , ваніль і борошно. Висипаємо На стіл іншу частину борошна і методом складываниях замішуємо дуже м’яке тісто. Не забийте його борошном. Ділимо на 20 частин. Розкачуємо розміром з волоський горіх. Випікаємо при 180* хв 20 , дивіться по своїй духовці, не пережарьте щоб їх колір персиків ліг красиво.

2. У готових персиків виймаємо серединку, я пропитываю 2ч л сироп згущене молоко+вода! 1ст л згущеного молока +5/6ст л води (на всі кількість ). Збиваємо масло з пудрою до білого і вводимо сирний сир, збиваємо просто до однорідності. Начиняємо персики і з’єднуємо їх ! Раджу на 10 хв прибрати в морозилку щоб крем схопився і вони у вас не розшарувалася впавши в сироп.

3. Для сиропу раджу використовувати барвник. У сироп з барвником додавала трохи цукру ) Занурюємо в барвник і викладаємо на серветки. Потім обвалюємо в Цукрі. неймовірне поєднання. Якщо в радянський час їх вважали печивом, то ці персики сміливо називайте повітряними пирожными.

Відео рецепт 👇