Тістечко рецепт з Гаррі Поттера

Трохи магії за межами Гоґвортсу?? Тільки нікому🤫 В цьому році рівно 20 років з виходу першого фільму про Гаррі Поттера! Думаю ви помітили, що багато світові бренди випускають колекції, присвячені хлопчика, який вижив⚡ Ми не змогли залишитися осторонь! Як зробити Тістечка рецепт з Гаррі Поттера. Я до вас з абсолютно чарівним рецептом “золотий снітч”🍭 Під позолотою ховається величезна цукерка, що складається з найніжнішої джандуйї з молочного шоколаду і кешью, з додаванням всіма улюбленої з дитинства вибуховою карамелі💣 А в центрі пряний гарбузовий ганаш з корицею🥴 Цей трюфель ніби був створений у тому світі! Дуже раджу приготувати, це дуже смачно!

Інгредієнти

🎃 Гарбузовий ганаш:
Білий шоколад 220 р.
Масло какао 45 р.
Гарбузове пюре 80 г
Вершки 35% 25 р.
Сироп глюкози 15 р.
Кориця 2 р

🌰Джандуйо:
Молочний шоколад 150 р.
Паста з кешью 150 р.
Вибухова карамель 10 р

Для збірки:
Карамельний шоколад
Молд-крила
Фризер
Кандурин
Форма кейк-попс

Тістечко рецепт з Гаррі Поттера покроковий рецепт

1. 🎃 Гарбузовий ганаш:
1. Білий шоколад розтопити.
2. Какао масло теж розтопити і додати до шоколаду. Перемішати.
3. Вершки, глюкозу, пюре гарбуза і корицю змішати в сотейнику і довести до кипіння.
4. Зняти з вогню і в 3 прийому додати в вершки. Після першої частини ганаш почне отсекаться – це не страшно. Продовжуйте поступово додавати рідину в шоколад і заважати. На виході буде відмінно👍
5. Прибрати в холодильник на кілька годин.
6. Коли ганаш стабілізуватися, заповнюємо їм капсули для трюфелей.

2. 🌰Джандуйо:
1. Шоколад розтопити.
2. Додати пасту кешью і карамель, перемешать.

3. Для збірки:
1. Заповнити половинку форми джандуйей.
2. У міні-трюфелі з гарбузом вставити паличку.
3. Помістити гарбузове сфери всередину форми з горіховою пастою, накрити другою половинкою форми.
4. За допомогою кондитерського мішка заповнити пустоти в формочці залишилася джандуйей.
5. Заморозити.
Заморожені цукерки покрити карамельними темперований шоколадом.
6. З цього ж шоколаду зробити крильця для снитчей і рельєф за допомогою кондитерського мішка. Крильця прикріпити на розтоплений шоколад за допомогою фризера.
7. Покрити щільним золотим кандурином.

Відео рецепт 👇