Торфяної пиріг з сиром з какао, сметаною і вишнею

Як зробити ніжний Торф’яної пиріг з сиром з какао, сметаною і вишнею в духовці простий рецепт домашній. Цей дуже старий рецепт пирога, мабуть, ще з радянських часів. Робити його дуже легко і просто, а виходить геть ну дуже смачний! Якщо раптом немає вишні, то можна зробити і без них. Або замінити їх іншими ягодами. Спробуйте, я впевнена, вам сподобається!

Інгредієнти

Для тесту:
400 г борошна
4 ст. л какао
100 г цукру
Щіпка солі
250 г холодного вершкового масла

Для начинки;
500 г кисломолочного сиру
4 яйця
150 г цукру
100 г сметани
2 ст. л крохмалю або пудингу
Ванільний цукор або ванільний екстракт
400 г вишень + 1 ст. л крохмалю (пудингу)

Торф’яної пиріг з сиром з какао, сметаною і вишнею покроковий рецепт

1. В чаші блендера борошно, цукор, сіль, какао. Додати холодне масло, нарізане кубиками і подрібнити все в крихту. Якщо немає блендера, то масло натерти на тертці і перетерти все руками в крошку.

2. До сиру додати цукор, ваніль, яйця, сметану і пробити все блендером (якщо немає, то міксером, але сир протерти через сито) Додати пудинг або крохмаль і ретельно перемешать.

3. Вишні змішати до крохмалю (якщо заморожені, можна не розморожувати) Форму 24 см застелити пергаментом. 2/3 тіста висипати у форму, злегка утрамбувати ложкою. Викласти вишни.

4. Зверху викласти сирну масу. Висипати решту тісто, розрівняти Випікати годину при 180С Потім дати пирогу ❗️повністю❗️ остыть.

5. Ну а потім подавати на стол.

Відео рецепт 👇