Як зробити ніжний Торф’яної пиріг з сиром з какао, сметаною і вишнею в духовці простий рецепт домашній. Цей дуже старий рецепт пирога, мабуть, ще з радянських часів. Робити його дуже легко і просто, а виходить геть ну дуже смачний! Якщо раптом немає вишні, то можна зробити і без них. Або замінити їх іншими ягодами. Спробуйте, я впевнена, вам сподобається!
Інгредієнти
Для тесту:
400 г борошна
4 ст. л какао
100 г цукру
Щіпка солі
250 г холодного вершкового масла
Для начинки;
500 г кисломолочного сиру
4 яйця
150 г цукру
100 г сметани
2 ст. л крохмалю або пудингу
Ванільний цукор або ванільний екстракт
400 г вишень + 1 ст. л крохмалю (пудингу)
Торф’яної пиріг з сиром з какао, сметаною і вишнею покроковий рецепт
1. В чаші блендера борошно, цукор, сіль, какао. Додати холодне масло, нарізане кубиками і подрібнити все в крихту. Якщо немає блендера, то масло натерти на тертці і перетерти все руками в крошку.
2. До сиру додати цукор, ваніль, яйця, сметану і пробити все блендером (якщо немає, то міксером, але сир протерти через сито) Додати пудинг або крохмаль і ретельно перемешать.
3. Вишні змішати до крохмалю (якщо заморожені, можна не розморожувати) Форму 24 см застелити пергаментом. 2/3 тіста висипати у форму, злегка утрамбувати ложкою. Викласти вишни.
4. Зверху викласти сирну масу. Висипати решту тісто, розрівняти Випікати годину при 180С Потім дати пирогу ❗️повністю❗️ остыть.
5. Ну а потім подавати на стол.
Відео рецепт 👇