Соковитий Яблучний пиріг з вершковим маслом

Соковитий Яблучний пиріг з вершковим маслом рецепт простий – просто і швидко готується, а смак – ніжний👍 Готувати всім!🔥🔥🔥

Інгредієнти

3 яблука
200г м’якого вершкового масла
2 яйця
100г цукру (в оригіналі 150г)
160г борошна
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. кориці
0,5 склянки волоських горіхів (у мене були пелюстки мигдалю)

Соковитий Яблучний пиріг з вершковим маслом покроковий рецепт

1. Духовку включити на 180°С. Яблука очистити і нарізати кубиком. Масло кімнатної температури збити з цукром, додати яйця, збити до однорідності. Борошно з розпушувачем просіяти в масляну суміш, перемішати. Змастити дно форми 16×16 (кругла 20см, у мене 16×27 – пиріг просто буде нижче) маслом або вистелити пергаментом.

2. Викласти яблука, присипати їх корицею (у мене закінчилася, я використовувала півпачки ванільного цукру). Зверху викласти тісто і розрівняти. Посипати горіхами і 2 ст. л. цукру (я посипала залишилися ванільним цукром).

3. Можна зверху розкласти шматочки замороженого вершкового масла (20г), але я не робила. Відправити в духовку на 35-40 хвилин при 180°С. Готовність перевірити паличкою. Колір буде насичено золотистый.