Торт «Баунті» з кокосової стружки і шоколаду

Торт «Баунті» з кокосової стружки і шоколаду простий рецепт. Нарешті-то ділюся з вами рецептом тортика «Баунті»😍 якщо Ви любите кокос, то Вам 100% сподобається 🙌 дуже просто і смачно 🤤 При готуванні тортика я користувалася планетарним міксером 😍 вперше в житті! Це, звичайно, захоплення 🤩

Інгредієнти

– 6 яєць;
– 300 грам цукру;
– кокосова стружка (250-350 грам)у мене вона легка, тому пішло менше (280 грам), можна було навіть ще трохи менше покласти👌 дивіться за консистенцією тесту.

Для шоколадного ганаша:
– 400 грам шоколаду;
– 300 мл жирних вершків (30%).

Торт «Баунті» з кокосової стружки і шоколаду покроковий рецепт

1. Яйця з цукром перемішуємо вінчиком і ставимо на водяну баню. Постійно перемішуємо, до розчинення цукру. Маса повинна бути теплою, але не гарячою! Переливаємо яйця з цукром в блендер і збиваємо до білої массы.

2. Готовність перевіряємо ложкою: проводимо, повинен залишитися слід 👣 Поступово додаємо кокосову стружку частинами. Викладаємо на деко, розрівнюємо і випікаємо в духовці 20-25 хвилин (180 градусів).

3. Дістаємо, перевертаємо на решітку і даємо охолонути. Робимо шоколадний ганаш: шоколад з вершками розтоплюємо на водяній бані, постійно помішуючи. Так само даємо охолонути. Маса стане гуще.
4. Збираємо торт: корж – просочуємо молоком трохи – шоколадний ганаш – корж. І т. д. Зверху покриваємо шоколадним шаром і прибираємо в холодильник.