Торт Чародійка домашній

Як зробити смачний Торт Чародійка домашній рецепт простий той самий з минулого. Вчора в магазині я побачила торт чародійка , який раніше дуже любила і подумала , чому б не приготувати його в ПП версії 🤔. На мій подив він вийшов майже 1:1 , неймовірно смачний тортик 🍰.

Інгредієнти

Діаметр форми ~16 см , вага 683г
Кбжу на 100гр: 204/9.22/10.4/18.4

Для бісквіта:
Яйце (с1) -4 шт + білок
грецький йогурт/кефір -60гр.
підсолоджувач (prebiosweet ) -15гр.
розпушувач-5гр.
борошно-70гр ( 10-кукурудзяна, 60 – рисова )

Крем:
молоко (2.5%)-250мл.
жовток
крохмаль кукурудзяний-20гр.
підсолоджувач

Для глазурі – плитка шоколаду 🍫 без цукру.

Торт Чародійка домашній покроковий рецепт

1. Бісквіт:
Жовтки відділяємо від білків . У жовтки додаємо йогурт, і всипаємо просіяні сухі інгредієнти, ретельно перемішуємо. Білки з підсолоджувачем збиваємо до міцних піків, поступово вводимо в тісто. Спочатку додаємо 1/3 білків і збиваємо блендером, потім акуратно вводимо білки, що залишилися. Духовку розігріваємо до 170° і випікаємо 40 хвилин. Бісквіт повністю остуджуємо і ріжемо на 2 части.

2. Крем:
В сотейнику змішуємо всі інгредієнти і ретельно перемішуємо, ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи уварюють до загусання. Накриваємо плівкою в контакт і повністю остужаем.

3. Збираємо торт :
Бісквіт просочуємо молоком, викладаємо крем і накриваємо другим бісквітом. Шоколад з невеликою кількістю молока потрібно розтопити на водяній бані. Потім поливаємо торт шоколадом. Відправляємо в холодильник на ночь.

Відео рецепт 👇