Як зробити смачний Торт чізкейк снікерс без випічки рецепт простий домашній.
Інгредієнти
Основа:⠀
250 гр. пісочного печива ⠀
100 гр. вершкового масла 82,5%⠀
10 гр. яка⠀
⠀
Вершковий крем:⠀
300 гр. сирного сиру⠀
300 мл. вершків 33%⠀
100 гр. цукру⠀
20 гр. желатину (80 гр. води)⠀
⠀
Шоколадний шар:⠀
200 гр. темного або молочного шоколаду⠀
100 мл вершків 33%⠀
200 гр. солоного арахісу⠀
Торт чізкейк снікерс без випічки покроковий рецепт
1. Основа:⠀
Печиво подрібнити, з’єднати з какао і розтопленим маслом. Утрамбовуємо на дні форми діаметром 18-20 див. Прибираємо в морозилку на 15-20 хвилин.⠀
Печиво подрібнити, з’єднати з какао і розтопленим маслом. Утрамбовуємо на дні форми діаметром 18-20 див. Прибираємо в морозилку на 15-20 хвилин.⠀
2. Вершковий крем:⠀
Желатин замочити у воді. У чаші міксера змішуємо сир, цукор, вершки. Желатин розтопити імпульсами в СВП і додати до сирної маси. Масу вилити на основу і прибираємо в холодильник.⠀Після сирного шару можна зробити карамель з додаванням арахісу, тоді вже Шоколадний шар арахіс не додаєте.⠀
Желатин замочити у воді. У чаші міксера змішуємо сир, цукор, вершки. Желатин розтопити імпульсами в СВП і додати до сирної маси. Масу вилити на основу і прибираємо в холодильник.⠀Після сирного шару можна зробити карамель з додаванням арахісу, тоді вже Шоколадний шар арахіс не додаєте.⠀
3. Шоколадний шар:⠀
Вершки підігріваємо до легкої пари і розчиняємо шоколад. Перемішуємо до однорідності, додаємо арахіс. Охолоджуємо до кімнатної температури і переливаємо на сирну основу. Прибираємо в холодильник на 1 годину.⠀
Вершки підігріваємо до легкої пари і розчиняємо шоколад. Перемішуємо до однорідності, додаємо арахіс. Охолоджуємо до кімнатної температури і переливаємо на сирну основу. Прибираємо в холодильник на 1 годину.⠀