Готуємо Торт Дрова під снігом з вишнями та сметаною простий рецепт.
Інгредієнти
Масло вершкове 82% – 200гр
Сметана 20% – 200гр
Борошно пшеничне – 450гр
Сода – 0,5 ч. л
Сіль – 0,5 ч. л.
Вишня без кісточок
(у мене заморожена) – 400гр
Крем:
Сметана 30% – 800гр
Цукрова пудра – 200гр
Ванільний цукор – 20гр
Торт Дрова під снігом з вишнями та сметаною покроковий рецепт
1. Холодне вершкове масло натираю в борошно. До сметані додаю соду, чекаю на реакцію і все з’єдную, замішую тісто. Кладу в пакет і відправляю в холодильник на 20 хвилин. Тісто розділити на 3 частини. Розкачати і поділити на смужки, повинно вийде 15 шт.
2. В середину кожної смужки кладу вишню і гарненько защіпаю краю. Викладаю трубочки на пергамент, швом донизу. Випікаю 25-30 хвилин при температурі 180°. Для крему змішую холодну сметану жирністю не менше 30% і цукрову пудру.
3. Збиваємо міксером. Далі збираємо торт – в ідеалі у формі трикутної хати, кожен шар змащуємо кремом. Відправляємо на просочення в холодильник, бажано на ніч. Перед подачею зрізаємо боковушки і насолоджуємося, приємного апетиту!
Відео рецепт 👇