Торт Дрова під снігом з вишнями та сметаною

Готуємо Торт Дрова під снігом з вишнями та сметаною простий рецепт.

Інгредієнти

Масло вершкове 82% – 200гр
Сметана 20% – 200гр
Борошно пшеничне – 450гр
Сода – 0,5 ч. л
Сіль – 0,5 ч. л.
Вишня без кісточок
(у мене заморожена) – 400гр

Крем:
Сметана 30% – 800гр
Цукрова пудра – 200гр
Ванільний цукор – 20гр

Торт Дрова під снігом з вишнями та сметаною покроковий рецепт

1. Холодне вершкове масло натираю в борошно. До сметані додаю соду, чекаю на реакцію і все з’єдную, замішую тісто. Кладу в пакет і відправляю в холодильник на 20 хвилин. Тісто розділити на 3 частини. Розкачати і поділити на смужки, повинно вийде 15 шт.

2. В середину кожної смужки кладу вишню і гарненько защіпаю краю. Викладаю трубочки на пергамент, швом донизу. Випікаю 25-30 хвилин при температурі 180°. Для крему змішую холодну сметану жирністю не менше 30% і цукрову пудру.

3. Збиваємо міксером. Далі збираємо торт – в ідеалі у формі трикутної хати, кожен шар змащуємо кремом. Відправляємо на просочення в холодильник, бажано на ніч. Перед подачею зрізаємо боковушки і насолоджуємося, приємного апетиту!

Відео рецепт 👇