Торт Ескімо кремом зі згущеного молока, молока і вершкового масла

Як зробити Торт Ескімо кремом зі згущеного молока, молока і вершкового масла рецепт простий.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйце-4 шт
Цукор-150 гр
Вода-100 мл
Борошно-130 гр
Розпушувач-1 ч. ложка
Какао-2 ст. ложки

Для крему:
Яйце-2 шт
Цукор-50 гр
Згущене молоко-1/2 банки
Ванілін-1 пакетик
Молоко-250 мл
Вершкове масло-200 гр
Кукурудзяний крохмаль-2 ст. ложки

Для глазурі:
Какао-3 ст. ложки
Цукор-3 ст. ложки
Сметана-5 ст. ложок
Вершкове масло-50 гр
Темний шоколад-25 гр

Для просочення:
Молоко кип’ячене-150-200 мл
Цукор-2 ст. ложки

Торт Ескімо кремом зі згущеного молока, молока і вершкового масла покроковий рецепт

1. Спочатку приготуємо першу складову крему: З’єднати яйця, цукор, згущене молоко, ванілін і крохмаль. Добре перемішуємо і додаємо молоко, щоб не було грудочок. Ставимо на плиту, постійно помішуючи доводимо до кипіння, як тільки загусне знімаємо з вогню. Потім накриваємо плівкою в контакт і залишаємо повністю охолонути. Тепер приготуємо бісквіт: Відокремити жовтки від білків. Збити білки з 75 гр цукру, до пишних стійких пиков.

2. Окремо збити жовтки з 75 гр цукру до білої маси, потім влити воду, перемішати. З’єднати обидві маси і акуратно перемішати лопаткою. З’єднати борошно, розпушувач і какао. Невеликими порціями просіваючи додаємо до маси і акуратно перемішуємо лопаткою. Беремо форму 22 див. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 гр духовці 40 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою Дістати готовий бісквіт і дати повністю охолонути форме.

3. Остиглий бісквіт ділимо на три коржі. Тепер доготавливаем крем і просочення. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо до м’якості і частинами додаючи остиглий заварний крем збиваємо все разом. Молоко для просочення закип’ятити і розчинити в ньому цукор. Теплою просоченням просочуємо коржі і змащуємо кремом як показано на видео.

4. Тепер готуємо глазур: З’єднати всі інгредієнти, крім шоколаду. Перемішати і поставити на плиту, довести до кипіння, потім додати шоколад і перемішати. Поливаємо глазур’ю наш торт і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години. Приємного чаювання!!!

Відео рецепт 👇