Торт Фісташка Малина з кремом, ганашем і конфі

Як зробити смачний Торт Фісташка Малина з кремом, ганашем і конфі рецепт простий. Давненько я хотіла приготувати цей торт. В закладках лежало кілька рецептів. У підсумку взяла від кожного по трохи))

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйця-4шт.
Цукор-120г
Борошно-145г
Рослинне масло-60г
Молоко-40г
Фісташкова паста-60г
Розпушувач-1,5 ч. л.
Щіпка солі

Малинове конфі:
Малина-220г
Цукор-40г
Пектин-4г

Фісташковий ганаш:
Вершки-33%-35г
Фісташкова паста-35г
Білий шоколад-105г

Для крему:
Сирний сир-500г
Цукрова пудра-100-120г
Вершки 33%-210г

Торт Фісташка Малина з кремом, ганашем і конфі покроковий рецепт

1. Яйця розділити на білки і жовтки. До білків додати сіль і 2 ст. ложки цукру від загальної кількості. Поступово збільшуючи швидкість, збити до отримання стійкої меренги. Відставити в сторону. Жовтки збити з цукром до пишності. Ввести рослинне масло, фісташкову пасту, молоко, перемішати. Посіяти борошно з розпушувачем. По черзі додавати борошняну суміш і збиті білки, акуратно перемішуючи, щоб маса не втратила объем.
2. Випікати 25-30хв. при температурі 180С. У мене форма 16 див. Дати бісквіту охолонути, загорнути в плівку, прибрати в холодильник мінімум на 4 години. Для конфі змішати цукор з пектином. У сотейнику розігріти малину виделкою і погріти до 50-60С. Поступово всипати суміш цукру з пектином. Довести до кипіння і проварити кілька хвилин. Розділити на 2 части.
3. Кожну влити в форму на 2 см менше розміру бісквіта і заморозити. Заморожене конфі загорнути в плівку і залишити в морозильній камері до використання. Для ганаша в сотейнику змішати вершки і фісташкову пасту, прогріти до перших бульбашок, вилити на поламаний на шматочки шоколад, перемешать.
4. При необхідності пробити блендером. Помістити в кондитерський мішок або накрити плівкою в контакт і прибрати в холодильник. Для крему з’єднати всі інгредієнти і збити міксером до однорідності. Збірка торта: Заздалегідь дістати ганаш, щоб він став більш податливим. Коржі розрізати пополам.

5. За бажанням можна просочити їх цукровим сиропом. На перший корж розподіляємо крем , робимо бортик з крему і в середину кладемо конф. На другий корж так само наносимо крем робимо бортик. В середину викладаємо ганаш. На третій знову крем і конфі. Вирівняти торт можна залишками крему або