Торт «карпати» без випічки як у радянський час

Як смачно зробити Торт «карпати» без випічки в радянський час простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це класичний варіант солодощі. «Карпати» готували в СРСР. Багато хто пам’ятає смак десерту. Дивно те, що готувати торт просто. Складних інгредієнтів немає.
Торт «карпати» без випічки.

Інгредієнти

Сир – 400 гр.
Печиво (квадратної або прямокутної форми) – 500 гр. (повинно бути 36 шт.)
Масло вершкове – 150 гр.
Цукор – 1 ст.
Какао – порошок- 2 ст. л.
Молоко – 1 ст.
Глазур:
Молоко – 2 ст. л.
Цукор – 1 ст.
Масло вершкове – 100 гр.
Какао – порошок- 2 ст. л.

Торт «карпати» без випічки в радянський час покроковий рецепт

1. Сир розтерти з маслом і цукром. Розділити на дві частини, в одну частину додати какао. На фользі, пергаменті або харчовій плівці викласти шар печива, злегка змоченою в молоці. 3х6. Зверху акуратно викласти шар білої сирною массы.

2. Потім знову шар так само викладеного змоченого печива, зверху-сир з какао. За допомогою плівки підняти і загнути бічні частини, формуючи трикутну гірку. Прибрати на годину в холодильник.

3. Зварити глазур: смешайть в каструльці цукор і какао. Додати молоко і масло. Поставити на вогонь. Варити, помішуючи, поки весь цукор не розчиниться. Покрити наш торт глазур’ю, прибрати мінімум на 4 години в холодильник, краще на ночь.

Відео рецепт 👇