Як зробити Торт молочна дівчинка шоколадний з вершковим кремом простий рецепт 🍫 Класичну молочну дівчинку знають всі, а ось за рецептом виходить незвичайна шоколадна версія цього торта, так ще і з вишневою начинкою😍 З зазначеного кількості інгредієнтів вийде торт діаметром 16-18 див.
Інгредієнти
БІСКВІТ.
Згущене молоко — 370 р
Яйця — 2 шт.
Борошно — 110 р
Какао — 30 г
Розпушувач тіста — 10 г
КРЕМ.
Вершки 33% і вище – 300 мл
Сирний вершковий сир – 140 р
Цукрова пудра – 80 гр
Вишнева начинка.
Вишня – 200 г
Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
Цукор – 50 г
Торт молочна дівчинка шоколадний з вершковим кремом покроковий рецепт
1. БІСКВІТ.
Згущене молоко з’єднати з яйцями. Розмішати вінчиком до об’єднання компонентів в однорідну масу. Просіяти борошно з какао і розпушувачем, всипати до яєчно-молочної суміші. Розмішати до повного розчинення борошняних грудок. За консистенцією тісто вийде, приблизно, як на оладки. На деко покласти тефлоновий килимок і вилити на нього тісто. Можна тісто розділити на 2 партії, так буде навіть краще! Якщо немає тефлонової килимка можна використовувати пергамент, але його обов’язково потрібно сказати маслом. Випікати бісквіт близько 10 хвилин при температурі 200 градусів. Верхівка бісквіта не повинна бути вологою і прилипати. Бісквіт розділити на 4 частини, загорнути їх у плівку і прибрати в холодильник мінімум на 1 час.
Згущене молоко з’єднати з яйцями. Розмішати вінчиком до об’єднання компонентів в однорідну масу. Просіяти борошно з какао і розпушувачем, всипати до яєчно-молочної суміші. Розмішати до повного розчинення борошняних грудок. За консистенцією тісто вийде, приблизно, як на оладки. На деко покласти тефлоновий килимок і вилити на нього тісто. Можна тісто розділити на 2 партії, так буде навіть краще! Якщо немає тефлонової килимка можна використовувати пергамент, але його обов’язково потрібно сказати маслом. Випікати бісквіт близько 10 хвилин при температурі 200 градусів. Верхівка бісквіта не повинна бути вологою і прилипати. Бісквіт розділити на 4 частини, загорнути їх у плівку і прибрати в холодильник мінімум на 1 час.
2. КРЕМ.
Змішати холодні вершки, сир і цукрову пудру збити всі разом до пишноти. Посуд, в якій збиваєте вершки обов’язково повинна бути суха, холодна і нежирна. А вершки перед збиванням повинні простояти в холодильнику мінімум ночь.
Змішати холодні вершки, сир і цукрову пудру збити всі разом до пишноти. Посуд, в якій збиваєте вершки обов’язково повинна бути суха, холодна і нежирна. А вершки перед збиванням повинні простояти в холодильнику мінімум ночь.
3. Вишнева начинка.
Свіжу або заморожену вишню змішати в сотейнику з крохмалем і цукром. Суміш поставити на вогонь і довести до кипіння. Проварити 1-2 хвилини, поки сік від вишні не стане як густий кисіль. Перелити начинку в миску, накрити плівкою в контакт і дати повністю остыть.
Свіжу або заморожену вишню змішати в сотейнику з крохмалем і цукром. Суміш поставити на вогонь і довести до кипіння. Проварити 1-2 хвилини, поки сік від вишні не стане як густий кисіль. Перелити начинку в миску, накрити плівкою в контакт і дати повністю остыть.
4. ЗБІРКА ТОРТА:
Корж – крем – вишні і т. д. Дати торту постояти в холодильнику мінімум 8 годин. Краще навіть ніч
Корж – крем – вишні і т. д. Дати торту постояти в холодильнику мінімум 8 годин. Краще навіть ніч
Відео рецепт 👇