Торт Молочна Дівчинка зі згущеним молоком домашній

Як зробити Торт Молочна Дівчинка зі згущеним молоком домашній рецепт простий, та сама Молочна Дівчинка Ольги Вашуриной. Зараз цією назвою вже нікого не здивуєш, але пару років тому воно викликало подив на обличчях😂 Історія цього торта йде корінням в Німеччину, де випускалося згущене молоко під брендом Milchmadchen 🙂 На батьківщині назва буквально означає торт «доярки», але сприймається, як «на згущеному молоці». У Росії ж екстравагантне словосполучення викликало великий резонанс.
Виною всьому — напис банку продукту, яка зроблена неправильно (роздільно — Milch madchen) і дослівно перекладається як «Молочна дівчина». Незважаючи на дивну назву, торт полюбився багатьом)) Ніжний як хмара тортик, який тане в роті, але при цьому не вимагає особливих навичок для приготування👍 Я вирішила зробити його у вигляді величезної банки згущеного молока, адже це головний інгредієнт торта🍶 Зберігайте рецепт!

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно 160 г
Згущене молоко 380 р
Яйця 100 р
Розпушувач 15 р.

Для крему:
Маскарпоне 250 р.
Вершки 33% 500 р
Ваніль
Цукрова пудра 100 р.

Торт Молочна Дівчинка зі згущеним молоком домашній покроковий рецепт

1. Для тіста:
1. Духовку розігріти до 180 градусів.
2. Борошно просіяти з розпушувачем.
3. Яйця злегка збити.
4. Додати згущене молоко, збити до однорідності.
5. Додати борошно, збити до однорідності.
6. Викласти 2 столові ложки тіста на пергамент і розподілити тонким шаром всередині кільця діаметром 14 див. Прибрати кільце, вийде рівна заготовка. Випікаємо до золотистого кольору.
7. Поки корж печеться таким же чином робимо такі коржі.
8. Остужаем.

2. Для крему:
Всі інгредієнти збиваємо до піків. Акуратно, не перевзбейте! Як тільки на кремі почали з’являтися виразні сліди віночка, выключаем.

3. Збірка:
1. Збираємо Торт в кільці, боки прокладаємо ацетатної плівкою (артикул:)
2. Прибираємо в холодильник на кілька годин, щоб торт просочився (краще на ніч).
3. Покриваємо улюбленим кремом/ганашем, добре вирівнюємо.
4. На спеціальний клей або на шоколад приклеюємо цукрову картинку до боковині торта.