Торт Мята Шоколад

Як зробити Торт М’ята Шоколад рецепт. Дуже яскраве, незвичайне поєднання. Насичений освіжаючий смак.

Інгредієнти

Форма 16-18 див.

– какао 40 гр.,
– борошно 200 гр.,
– яйце куряче 2 шт.,
– сіль 1 ч. ложка,
– цукор 220 гр.,
– молоко 150 мл,
– розпушувач 1ч. ложка,
– олія рослинна 50 мл,
– крутий окріп 200 мл
+
Вершки 33% 350 мл,
Сирний сир 200 гр.,
Цукрова пудра 55 гр.,
М’ятний екстракт 1 ч. ложка (можна використовувати свіжу м’яту за смаком, подрібнити блендером і додати в крем)
Барвник за бажанням.

Торт М’ята Шоколад покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до пишності. Додаємо сіль масло, і молоко, перемішуємо. Вводимо борошно і розпушувач, замішуємо тісто. Тепер швидко вливаємо окріп і перемешиваем.
2. Випікаємо при 170°С близько 25 хв. Перевіряємо на суху шпажку. Сир, вершки і цукрову пудру збиваємо в пишний крем. Додаємо м’яту і барвник, добре вымешиваем.

3. Остиглий бісквіт розрізаємо на 3 коржа. Збираємо торт. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!