Торт Панчо зі сметаною і персиками

Рецептів “Панчо” дуже багато. Але цей мені подобається найбільше. Простенький і дууже смачний тортик з доступних інгредієнтів! Як зробити Торт Панчо зі сметаною і персиками рецепт простий.

Інгредієнти

Коржі:
Борошно -80 р
Кефір-80мл
Яйця-3 шт
Какао – 1 ст л
Сода-1/2 чл
Підсолоджувач за смаком (можна цукор або мед)

Крем:
250 г кисломолочного сиру
250 г сметани
100 г цукрової пудри
Персики 100 р
Шоколад для прикраси

Торт Панчо зі сметаною і персиками покроковий рецепт

1. Білки збити з дрібкою солі до пишних піків. До жовтків додати кефір, соду і перемішати. Додаємо підсолоджувач, просіваємо борошно і перемішуємо. Вводимо збиті білки і акуратно перемішуємо лопаткою, щоб не зіпсувати повітряну текстуру білків. 1/4 частина виливаємо у форму(у мене d18), це буде основа.

2. В іншу додаємо какао, перемішуємо, вливаємо в іншу форму. Обидва коржа випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 180 гр 15-20 хв , готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою. Для крему: збиваємо всі інгредієнти. Шоколадний бісквіт охолодити і нарізаємо кубиками. Основу промазуємо кремом.

3. А шоколадні кубики макаємо в крем і викладаємо гіркою, чергуючи з нарізаними персиками. Зверху промазуємо кремом, що залишився, прикрашаємо за бажанням. Я полила торт розтопленим шоколадом.

Відео рецепт 👇