Торт Пташине Молоко

Як смачно зробити Торт Пташине Молоко🥰 не реально смачний, ніжний, танучий ворт простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто :
-3 яйця
-1 цукру ( ст 200 мл)
-100г вершкового масла
-4 ст л меду
-3 ст л молока
-1 год л соди, трісок солі
-4,5 ст борошна

Крем:
-500 мл молока
-1 ст цукру
-3 ст л борошна трісок солі
– ванілін
-200 р слив. масла

Глазур:
-3 ст л какао
-7 ст л молока
-5 ст л цукру
– 30 г слив, олії

Торт Пташине Молоко покроковий рецепт

1. Тісто:
В мисці з’єднуємо всі інгредієнти , крім борошна, ставимо на водяну баню і помішуючи доводимо до однорідного світло золотистого, пишного стану. Прибираємо з бані, додаємо борошно по частинах, перемішуємо , даємо охолонути до теплого стану, далі додаючи решту борошно і замішуємо м’яке тісто, ділимо на 5 частин, розкачуємо тонкий пласт, випікаємо в розігрітій духовці t 180° кожен корж по 3-4 хв. до золотистого цвета.

2. Крем:
В сотейник перемішуємо цукор сіль борошно, додаємо молоко, перемішуємо до однорідної маси, і варимо на слабкому вогні, постійно перемішуючи. Варимо до загустіння, знімаємо з вогню закриваємо плівкою, даємо охолонути до кімнатної температуры.

3. Злив масло збиваємо до білого, додаємо по 1 л заварную основу, збираємо коржі покриваючи кремом, останній корж покриваємо глазур’ю. З’єднуємо всі інгредієнти для глазурі, варимо перемішуючи до появи бульбашок, додаємо масло і знімаємо з вогню. Залишаємо на просочення 3 години і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇